ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier)

Για να μάθετε την πορεία της αποστολής σας πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς (ACS courier). Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα αποστολή των εμπορευμάτων, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως και 5 εργάσιμες ημέρες.
Εάν επιθυμείτε την αποστολή με διαφορετική εταιρεία courier που δεν συνεργάζεται με τη MYTECHTRADE.GR , επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 10€.
Για λόγους ασφαλείας δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία αποστολή με χρέωση κωδικού άλλου αποστολέα.
Έξοδα αποστολής

Χρέωση Αποστολής: 8,00€
Έξοδα αντικαταβολής  Δωρεαν
                           
Χρόνος Παράδοσης:
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα 1 έως 3 εργάσιμων ημερών. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί  θα αποστέλλεται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Η ευθύνη παράδοσης σε αυτή τη περίπτωση βαραίνει την εταιρεία courier αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία courier. Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας, η MYTECHTRADE.GR προτείνει τη παραλαβή του πακέτου από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS όπου και θα βρίσκεται την επόμενη ημέρα.